Cei mai bine platiti sportivi din lume in 2021

Faimoasa revista Forbes a publicat topul celor mai bine platiti sportivi din lume in anul 2021. Sunteti curiosi sa aflati cine sunt acestia? Ei bine, continua sa citesti articolul nostru pentru a-i descoperi pe cei care fac parte din acest top.

Connor McGregor – Arte Martiale – 180 de milioane de dolari

Connor McGregor este primul luptator din istoria UFC care efectiv a detinut doua centuri in mod simultan. McGregor este un fost pugilist profesionist si luptator de arte martiale, de nationalitate irlandeza. De asemenea, sportivul a fost si campion in doua categorii simultan in Cage Warriors Fighting Championship.

Lionel Messi – Fotbal – 130 de milioane de dolari

Cine nu il stie pe Lionel Messi?! Fotbalistul are o multime de fani de toate varstele, in intreaga lume. Acest argentinian atat de talentat joaca in prezent la clubul FC Barcelona in La Liga. Messi este considerat cel mai talentat fotbalist din generatia sa, precum si unul dintre cei mai buni din istoria fotbalului. Pana la varsta de 21 de ani a fost nominalizat la Jucatorul Anului, fiind castigatorul titlului trei ani la rand, in 2003, 2004 si 2005. Stilul sau de joc a fost adesea comparat cu cel al lui Diego Maradona.

Cristiano Ronaldo – Fotbal – 120 de milioane de dolari

Acest fotbalist portughez joaca in prezent la Juventus Torino si totodata la echipa nationala de fotbal a Portugaliei. Ronaldo este primul fotbalist de origine portugheza care a castigat Balonul de Aur de cinci ori. De asemenea, este si al doilea fotbalist dupa Messi care castiga Gheata de Aur de trei ori.

Dak Prescott – Fotbal American – 107 milioane de dolari

Prescott este fundasul fotbalului american pentru echipa Dallas Cowboys din Liga Nationala de Fotbal. Considerat un jucator extrem de talentat si dedicat, Dak Prescott a jucat fotbal de colegiu pentru Mississippi State Bulldogs, pentru ca mai apoi sa fie selectat de Cowboys in runda a patra a draftului NFL 2016.

LeBron James – Baschet – 97 de milioane de dolari

LeBron James joaca in prezent pentru Los Angeles Lakers. Baschetbalistul american este considerat unul dintre cei mai buni din toate timpurile si nu doar din generatia sa. LeBron James a castigat trei campionate NBA, din anul 2012, 2013 si 2016. De asemenea, a mai castigat si patru titluri de MVP, in 2009, 2010, 2012 si 2013, doua medalii de aur la Jocurile Olimpice din 2008 si 2012, si trei NBA Finals MVP din 2012, 2013 si 2016.

Neymar Jr. – Fotbal – 95 de milioane de dolari

Acest fotbalist brazilian joaca la clubul Paris Saint-Germain FC, precum si la echipa nationala a Braziliei. Este considerat unul dintre cei mai buni atacanti pe care i-a avut fotbalul vreodata.

Roger Federer – Tenis – 90 de milioane de dolari

Federer este tenismenul care a detinut locul numarul 1 in clasamentul ATP pentru 310 saptamani. Jucatorul elvetian de tenis de camp este extrem de iubit in intreaga lume. Detine recordul pentru un numar impresionant de victorii. Printre acestea se numara victoriile in finalele turneelor de Mare Slem si in finala Turneului Campionilor. Mai mult de cinci ani a fost si lider al clasamentului mondial al tenismenilor profesionisti.

Lewis Hamilton – Formula 1 – 82 de milioane de dolari

Hamilton a fost de-a lungul de-a lungul carierei sale, campion mondial de Formula 1, de sapte ori. Este primul pilot de Formula 1 de culoare din istoria acestui sport.  

Previous post Probleme majore pe care le avem in societate la momentul actual
Next post Scoala a inceput in conditii normale, dar nu se stie pentru cat timp va fi asa – cum este invatamantul din Romania in momentul de fata?