Emma Raducanu: Senzatia momentului in tenisul britanic

Notorietatea Emmei Raducanu a explodat efectiv peste noapte. Tanara jucatoare de tenis a devenit una dintre cele mai urmarite sportive in prezent. Dupa cum ii spune si numele, jucatoarea are origini romanesti, si mai exact din partea tatalui.

Pagina sa de Instagram a ’’explodat’’

Pagina de pe reteaua de socializare a ajuns intr-un timp record la un numar impresionant de aproximativ doua milioane de urmaritori. Ca sa vedeti cat de mare este diferenta, inainte de Wimbledon, Emma avea mai putin de 100 de mii de urmaritori pe Instagram. Insa, dupa competitie, oamenii au inceput sa o caute neincetat. Atat performanta sa cat si frumusetea jucatoarei de tenis, pur si simplu au atras ca un magnet sponsorii.

Daily Mail spune ca Emma Raducanu urmeaza sa poarte discutii pentru renegocierea contractelor cu Nike si Wilson. Cele doua companii i-au pus pana acum la dispozitie, nici mai mult nici mai putin de 100 de mii de euro. Expertii aduc in prim plan posibilitatea unor contracte noi care se pare ca vor valora de cel putin zece ori mai mult decat intelegerile de acum.

Cine este Emma Raducanu?

Tanara s-a nascut in Canada, si mai tarziu s-a mutat in Kent, Anglia, impreuna cu parintii sai. De cativa ani, Federatia Britanica de Tenis a vazut un foarte mare potential in aceasta tanara, oferindu-i astfel tot sprijinul de care are nevoie pentru a atinge succesul in tenis. Tatal este de origine romana, iar mama de origine chineza. Desi este foarte ocupata, tanara isi face timp pentru a-si vizita de cateva ori pe an bunica din partea tatalui care locuieste in Bucuresti. Ea spune ca adora mancare pe care bunica ei o pregateste de cate ori o viziteaza. Ambii parinti au studii universitare, iar Emma se pare ca le-a mostenit puterea mentala. In momentul de fata, Emma este inscrisa la unul dintre cele mai bune si dificile licee din Marea Britanie. Ea isi doreste sa fie foarte buna si la scoala, nu doar in tenis. Insa, parintii ei o aduc din cand in cand cu picioarele pe pamant, spunandu-i ca nu trebuie sa fii perfect in toate si ca este in regula sa fie asa.

Peter Menzel, CC BY-SA 2.0 https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0, via Wikimedia Commons

Tenismena se inspira de la Simona Halep si Na Li

Cele doua jucatoare de la care Emma se inspira sunt Simona Halep si Na Li. Pe Simona o apreciaza foarte tare datorita miscarii sale. Si-ar dori ca intr-o buna zi sa aiba si ea mai mult din viteza si conditia fizica a Simonei. Tocmai de aceea se antreneaza pe cat de mult posibil astfel incat sa devina cea mai buna. Pentru ca este si foarte frumoasa, Emma Raducanu este si dorita de foarte multe companii din lume. Printre acestea se numara Chanel, Lacoste, Aston Martin, si Uniqlo. Jurnalistii britanici spun ca inclusiv unele companii de criptomonede vor sa semneze contracte de sponsorizare cu talentata si frumoasa tenismena. Una peste alta, Emma are cu siguranta de unde alege. Printr-o comparatie destul de amanuntita cu ceilalti sportivi de tenis din categoria sa de varsta, putem spune cu certitudine ca Emma Raducanu va semna in curand contracte de sponsorizare care vor depasi un miliard de dolari. Si, unde mai pui ca este si jumatate romanca, ceea ce arata ca tara noastra are foarte multi sportivi valorosi care fac impresie foarte buna peste tot in lume.

Previous post Romania in plina perioada de pandemie Covid-19 – stim oare sa facem fata situatiei asa cum se cuvine?
Next post Cele mai socante tinute de la Met Gala 2021