Top candidati la inlocuirea lui Clay Helton, antrenorul de fotbal al USC

Clay Helton a fost concediat. Pentru unii, aceasta a fost o veste trista, insa pentru altii a fost o veste buna. Vestea buna este ca sunt o multime de candidati care isi doresc sa il inlocuiasca. Totodata, majoritatea dintre acestia au pregatirea necesara pentru a-i lua locul, ceea ce inseamna ca alegerea nu va fi deloc una usoara. Ramane de vazut cne va fi fericitul castigator. Asadar, hai sa descoperim impreuna care sunt candidatii.

Cine este cel mai bun pentru a-l inlocui pe Clay Helton?

Aceasta este intrebarea principala dupa ce Clay Helton a fost concediat. Helton l-a inlocuit pe Steve Sarkisian in 2015. Care sunt candidatii? Ei bine, lista este destul de lunga.

1. Urban Meyer

Meyer este la primul sau sezon ca si antrenor al NFL. El va fi cu siguranta principalul subiect al speculatiilor USC pentru intregul sezon, cu atat mai mult daca acesta vrea sa se transfere la NFL. Antrenorul are trei campionate nationale castigate si un record de 187-32. Este, fara indoiala, unul dintre cei mai buni antrenori din toate timpurile. Una peste alta, Urban Meyer are tot ce ii trebuie pentru a-l inlocui cu succes pe Clay Helton. In varsta de 57 de ani, Meyer poate fi comparat cu Pete Carroll, care avea 50 de ani atunci cand a venit la USC.

2. Bob Stoops

Stoops, in varsta de 61 de ani, este un al antrenor de succes care a castigat un titlu national, 10 campionate, si ar putea aduce un stil nou si interesant la Los Angeles. Ramane de vazut daca va fi ales sau nu sa il inlocuiasca pe Helton.

3. P.J. Fleck

P.J. Fleck ar putea sa aduca o energie maxima si sa creeze un program strict care sa duca la castigarea multor campionate. Este un lider inascut si cu siguranta ar face o treaba excelenta. Fleck are o minte agera si o gandire pozitiva si foarte costructiva.

4. Matt Campbell

Matt Campbell este foarte talentat de asemenea. In varsta de 41 de ani, Campbell are tehnici si strategii de-a dreptul geniale. Experienta isi spune cuvantul, antrenorul fiind extrem de apreciat pentru talentul sau. Sa ne gandim la cate ar putea face Campbell cu talentele pe care USC le-ar atrage.

5. Mario Cristobal

Ar putea USC să il aleaga pe Mario Cristobal ca următorul antrenor? Ei bine, da, sansele sunt foarte mari pentru acest antrenor. Seriozitatea, disciplina, munca asidua si talentul de lider il fac pe Mario Cristibal unul dintre favoritii USC.

6. Kyle Whittingham

Despre acest antrenor am putea spune ca este disciplina de care USC are nevoie. Nu exista nici o indoiala ca Whittingham ar face ordine si disciplina la locul de munca, ceea ce nu ar fi rau deloc daca stam sa ne gandim mai bine.

BrokenSphere, CC BY-SA 3.0 https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0, via Wikimedia Commons

7. Luke Fickell

Luke Fickell a lucrat cu directorul atletic al USC, Mike Bohn la Cincinnati, insa nu intotdeauna conexiunile sunt cele mai potrivite. Se pare ca urmatoarea miscare a antrenorului va fi in Midwest, insa o oferta de la USC poate fi luata in considerare.

Previous post Scoala a inceput in conditii normale, dar nu se stie pentru cat timp va fi asa – cum este invatamantul din Romania in momentul de fata?
Next post Romania in plina perioada de pandemie Covid-19 – stim oare sa facem fata situatiei asa cum se cuvine?