- dbrom.ro
- dbrom forum
::: nr. 7-8 ::: 4 - 11 martie 2002 ::: dbrom despre dbrom :::
contact: dbrom@dbrom.ro

dbrom movie - un filmulet de 15 secunde produs si regizat de sfintii netului romanesc. lipseste genericul si distributia din motive evidente. oricare ar fi ele. picioarele apartin lui anghost si horM0nu. o pereche unuia, cealalta celuilat. vizionare placuta.pentru a downloada filmuletul dati "right click" pe imagine si alegeti optiunea "save target as"

dbrom desktop - unul din cadourile pe care dbrom le-a pregatit pentru craciun. daca l-ati ratat atunci, il puteti avea acum. cum arata ecranul de calculator al unui dbromificat fara un desktop dbrom original?


pentru a downloada desktop-ul dati "click" pe imaginea din dreapta, asteptati sa se incarce complet, apasati "right click" si alegeti optiunea "save picture as"

dbrom christmas card - a trecut ceva vreme de la ultimul craciun si va mai trece ceva vreme pana la urmatorul. dar nu strica niciodata sa-ti faci stocul dinainte. acest card e menit sa te pregateasca pentru momentele de iarna.


pentru a downloada cardul dati "click" pe imaginea din dreapta, asteptati sa se incarce complet, apasati "right click" si alegeti optiunea "save picture as"

dbrom tee - nu va vom prezenta aici decat cateva detalii tehnice care sa va ajute sa va creati propriul tricou cu "www.dbrom.ro". in primul rand pe un tricou oficial scrie doar "www.dbrom.ro" (vezi imagine dreapta). cautati un loc unde se imprima litere albe pe un tricou negru. pentru text se foloseste fontul: arial black. textul se imprima pe tricou in zona pieptului. va costa undeva pe la 300.000 de mii lei cu tricoul firmei si cam 150.000 cu tricoul vostru.
au avut aceasta idee si traiesc cu povara importantei ei: horM0nu si anghost.

dbromificati cu stea in frunte: lu, zdupitza, amaruna, dislexica, fucsia, gia, oli, qaz, matias, un meduz, ant-icar, wfoster, metallic rain, bitter moon, bornbilss, moromete, nihil, nyx, miruna, skumpa.

au colaborat si au dbromificat: fata_verde, ammaneh, simona, ana, scraft, pax, o outsidera, des grieux, shiva, dantes mendoza, zyraxes, her, the lost hobbit, ely, caesar, emil borcean, cool cake, malina, lia, life perfect, mediglia, o'mara, cosette, arrakis, madalina, cristian constantin, darque, poate, andix.

multumiri permanente: mamelor noastre, mamelor lor, comunitatii de prosti din romania, adrian nastase, loxe (unde-i nu-i penibil, nu-i distractie!), wacky wheels, ea sports, coca-cola, chiquita, ambasdei americane (sau nu?), twf, revista presei, martzolea si win amp-ului.

multumiri speciale pentru acest update: laura, zdupitza si celor care au binevoit sa ne dea aceasta idee mai mult sau mai putin voluntar.

sa ne fie de dbrom.


[c] copyright www.dbrom.ro, 2002. all rights reserved.